#04  Hamarosan újabb tartalmak lesznek itten, de télleg...  2012. 08. 30. – Trailer, azaz behúzós kecsegtető...

Lustaság és egyéb körülmények miatt hat (6, faszt kilenc : ) éve hozzá sem nyúltam a saját szaromhoz (webem, webem, hova tegyem...), de most már felhorgadt bennem a vágy, hogy ezt az áldatlan állapotot megváltoztassam, úgyhogy mingyá' itt az iskolakezdés és a tudásra szomjazó tömegek nyomásának engedve hamarosan szépen kistafírungozom rendesen ezt az ódalt. Ígérem.


VAN MÉG, TOVÁBB ... KOMMENT? (2)

#03  PACAL premier  2006.12.20.

Na az van, hogy a múlt hét szerdán este bemutattuk a Fekete Jéé haverommal közösen készített Pacal című filmünket a Bem moziban, ez volt az első magyarországi szagos-film premier.


VAN MÉG, TOVÁBB ... KOMMENT? (0)

#02  Hogy mivan?  2006.10.14.

A figyelmesebb szemlélő azt veheti észre, hogy megélénkült belpolitikai helyzetünk ellenére (vagy épp azért?) ebben a mi kis hazánkban (Burundi-szintű kis országféleség) nem történik semmi.

Semmi változás. Semmi forradalom. Semmi reform. Semmi új stílus.
Az igazság öt perce lejárt (elnézést, flessem volt, biztos túl jól állították be a gyógyszerezésem...), igaz, hogy bevallotta (beismerte), de már elmúlt, meg lehet nyugodni, nincs itt semmi látnivaló, mindenki hazamehet! Addig meg mondom, mit kell csinálni, mert tudom (reform).


VAN MÉG, TOVÁBB ... KOMMENT? (0)

#01  Kedves Emberek!  2006.10.12.

Valaki végre már monnyommár lefele végre már!
Nem alternatíva sem Lárifári " The famous őszöd Speech" Feri, sem Orbán "Én sohanemsemnem hazudtam" Vekker Viki.
Asszem ez 100 mindenkinek. Ha más nem, lemondok én. Kérvényezem a T. köztársasági elnökúrnál, hogy függessze fel az állampolgárságomat, mert ugyan magyarnak vallom magam, ezen a nyelven beszélek és gondolkodom, de ezt a Burundi-szintű szánalmasságot már nagyon nehezen tűröm és tiszta ciki már ezzel az egésszel azonosulnom (vagyishát egyáltalán nem megy). Télleg.


VAN MÉG, TOVÁBB ... KOMMENT? (0)